2021 Якщо повідомлення не відображається, відкрийте його у браузері.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
ПРИГОТУЙТЕСЯ ДО ЗАХОПЛИВОГО ПЕРЕГЛЯДУ ФУТБОЛЬНИХ МАТЧІВ
 
 
ПОРАДА ДРЕСКОДУ:

Завжди одягайте на гру найшвидші кросівки. Так, про всяк випадок.
 
 
ПОРАДА ДЛЯ ПОВЕДІНКИ:

Якщо ви запросите кількох друзів, не глузуйте над ними за прихильність до інших команд.

 
 
ПОРАДА 1: 

Завжди беріть енергетичні батончики на гру. Підбадьорення може бути дуже втомлюючим.
 
 
ПОРАДА 2: 

Спостерігаєте за грою вдома? Супеееер, домашні закуски -найкращ!
 
 
Закуски під футбол
 
Закуски під футбол
 
Спробуйте цей рецепт на наступних вихідних, готуючись до перегляду фільму ввечері. Він простий, смачний і не викликає докорів сумління.

Інгредієнти: 2 великих батати

2 ст. л. розтопленої кокосової олії
2 ч. л. сушеного розмарину або інших ароматних спецій
1 ч. л. чистої морської солі
 
 
Попередньо розігрійте духовку до 200 °C. Почистьте й наріжте батати тонкими скибочками (вручну або за допомогою слайсера). Змішайте кокосову олію, розмарин (або іншу спецію за смаком) і сіль у великій мисці й обваляйте там батати

Розмістіть скибочки одним шаром на деко, застелене пергаментним папером. Випікайте 10 хвилин, потім переверніть скибочки і випікайте ще 10 хвилин. Протягом останніх 10 хвилин уважно стежте за чіпсами та перевертайте шматочки, які починають рум’янитися, поки всі скибочки не будуть готові.
 
 
 
Хрустке лимонне печиво
 
Цей рецепт стане в пригоді, коли до вас завітають несподівані гості, адже для нього потрібно всього п’ять інгредієнтів, які напевне знайдуться у ваших шафках і холодильнику. Він також чудово підійде для випікання з дітьми, тому що тісто не має бути розкачане дуже тонко, а малеча зможе самостійно нарізати печиво. І результат вийде неймовірно смачним!
 
Інгредієнти: 350 г борошна 200 г масла 120 г цукру 2 лимони 2 яєчні жовтки Візьміть борошно, цукор, терту лимонну цедру й охолоджене масло. Змішайте інгредієнти за допомогою міксера з підставкою, додайте лимонний сік і яєчні жовтки, після чого змішуйте протягом ще кількох хвилин. Загорніть тісто в кулінарну плівку та покладіть у холодильник на півгодини. Потім

розкачайте тісто й наріжте печиво. Випікайте 15–20 хвилин при температурі 180 °C. Дайте печиву охолонути й посипте цукром.
 
 
 
 
   
 
www.gorenje.ua/uk/
 
Скасувати підписку