Добрі поради як для новачків, так і для гурманів

Різати, шаткувати

Готуйте без зайвої метушні

На щастя для усіх нас, у професійних кухарів нема патенту на доречні поради щодо готування, коли йдеться про нарізання, шаткування або готування без зайвої метушні. Кожен може дозволити собі трохи розслабитися.

Нарізання

Від ножиць для нарізання птиці до самого дотику

Немає нічого смачнішого від бутербродів з щойно очищеними креветками. Але легко втратити відчуття задоволення, якщо з кожним шматком до рота потрапляють частки панцира або нутрощів.

Кольори

Кольори сприяють апетиту

Вам подобається, коли Ваші гості залишили порожні тарілки, а не просто чемно доторкнулися до страв? Тоді запам’ятайте, що більшість людей сприймає їжу поглядом: вони роздивляються їжу, щоб побачити, чи апетитно вона виглядає і якщо так, вони із задоволенням проковтнуть її, а якщо ні – вона опиниться на смітнику.

Гурман

Готувати добре – це задоволення

Деякі люди стверджують, що вміння добре готувати – це перевага людей, які вимовляють назви страв з іноземним акцентом і що складний рецепт готування з безліччю іноземних слів – це невід’ємна складова будь-якого поважного професійного кухаря. Що за дурниці!

Порадник для духової шафи

Плита, кераміка, газ, індукція

Якщо Ви прийшли у магазин, щоб придбати нову кухню, це чудова нагода обміняти Вашого старого монстра, що зветься плитою, на щось більш досконале на нешкідливе для довкілля. Єдина проблема – яку саме плиту вам обрати?

Готово?

Порада за допомогою носа, та інші поради

Якщо термометр каже, що страва готова, усе в порядку. Але навіщо залежати від якогось приладу, якщо все можна перевірити дуже простим способом? І куди подіти термометр, якщо Ви готуєте яйце?

Чищення

Досить жирних пальців або пилу

Досконало розроблена відкрита кухня представляє собою достаток, компактність та пристосованість до потреб користувача. І немає нічого дивного, що сьогодні вони з’являються у багатьох оселях. Лише про одну річ люди забувають: чим більша кухня, тим більше клопоту з прибиранням.

Зручно влаштуйтесь у Вашому улюбленому кріслі, у той час, коли за вікном ллє дощ, і спробуйте відчути справжнє задоволення.
Це справді дуже гарні поради, які повернуть Вас на кухню, звідки ви щойно втекли зі злістю (цей стан виникає після років стверджень армії професійних кухарів, що готування смачної їжі – це виснажливий, дуже виснажливий процес). Ви також можете користуватися МММ, як порадником, кожного разу, коли вам буде необхідно одержати негайну відповідь. Це може бути щось цілком практичне, наприклад, якщо ви бажаєте знати, як позбутися остраху перед готуванням соусів, як правильно розрізати курку, як не зіпсувати соус цацикі, як зробити так, щоб кукурудза не стала темною, та інші кухонні експерименти.

Gorenje сподівається, що Вам буде цікаво з МММ.